کالری قارچ خام و پخته + تاثیرات عالی قارچ بر کاهش وزن

کالری قارچ خام و پخته + تاثیرات عالی قارچ بر کاهش وزن


میزان کالری قارچ پایین می باشد و یکی از سبزیجات مقوی می باشد که به دلیل فیبر و پروتئین بالا باعث ایجاد حس سیری در فرد شده و از افزایش وزن پیشگیری خواهد کرد. مقدار کالری در هر ۱۰۰ گرم قارچ خام حدود ۲۲ کیلوکالری می باشد.

یکی از خوراکی های کم کالری قارچ است که با مصرف آن می توان تا حدی وزن را کاهش داد. دارا بودن چربی بسیار پایین در کنار فیبر و پروتئین بالای این خوراکی سبب شده تا پزشکان آن را برای کاهش وزن پیشنهاد بدهند.

میزان کالری قارچ

مصرف قارچ به دوران باستان بر می گردد، قارچ های خوراکی در مراکز باستان شناختی با قدمت نزدیک به سیزده هزار سال در شیلی به دست آمده است. شواهدی قابل اعتماد در مورد مصرف قارچ به چند سال قبل از میلاد در چین می رسد. مردم چین از قارچ به عنوان دارو و همین طور غذایی با ارزش استفاده می کنند. رومیان و یونانیان باستان، به خصوص اشخاص طبقه اجتماعی بالا از قارچ در آشپزی استفاده می کردند.

قارچ یکی از سبیجات پر استفاده با مزایای زیاد در سلامت است که در بیشتر موارد به دلیل بی رنگ بودن نادیده گرفته می شود. همواره برنامه غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات رنگارنگ به دلیل داشتن مزایای زیاد برای سلامت به افراد توصیه می شود. ولی چون قارچ بدون رنگ است نمی توان گفت که مواد مغذی آن پایین است.

قارچ ها بسیار کم کالری هستند و در عوض پروتئین بالا دارند و منبع خوب از فیبر و مواد مغذی هستند. با این توضیحات متوجه می شویم که قارچ برای کاهش وزن بسیار مفید است و به عنوان یک عامل کاهش وزن بسیار طرفدار دارد. بعضی ازا فراد مشهور برای کاهش وزن غذاهایی سرشار از قارچ مصرف می کنند و در این مورد می گویند با مصرف این غذاها توانسته اند وزن خود را کاهش دهند.

متخصصین در این مورد بر این باور هستند که چیز خارق العاده ای در مورد قارچ وجود ندارد، بلکه این سبزیحات به دلیل کالری پایین می تواند جای غذاهای پرکالری را بگیرد و در کاهش وزن و پیشگیری از افزایش وزن موثر باشد. فیبر موجود در قارچ باعث می شود تا فرد مدت بیشتری حس سیری داشته باشد و دیرتر گرسنه بشود.

کالری قارچ خام و پخته + تاثیرات عالی قارچ بر کاهش وزن

قارچ خام

مقدار calories عنوان شده برای قارچ در هر ۱۰۰ گرم قارچ خام ۲۲ کیلوکالری می باشد. ارزش غذایی قارچ به خاطر این است که در دسته غذاهای کم کالری قرار دارد. در ادامه با ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم قارچ خام آشنا می شویم:

  • ۲۲ کیلوکالری انرژی
  • ۰/۳ گرم چربی
  • ۵ میلی گرم سدیم
  • ۳۱۸ میلی گرم پتاسیم
  • ۳/۳ گرم کربوهیدرات ها
  • ۳/۱ گرم پروتئین

 

قارچ پخته، آب پز، آب گرفته شده، بدون نمک

ارزش غذایی موجود در هر ۱۰۰ گرم قارچ پخته، آب پز، آب گرفته شده و بدون نمک به شرح زیر می باشد:

  • ۲۸ کیلوکالری انرژی یا همان calories
  • ۵/۲۹ گرم کربوهیدرات
  • پروتئین ۲/۱۷ گرم
  • ۰/۴۷ گرم چربی
  • ۹۱/۰۸ گرم آب
  • ۲/۲۰ گرم قند
  • ۰ میلی گرم کلسترول

 

قارچ تفت داده شده در ماهی تابه

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم قارچ تفت داده شده در ماهی تابه به شرح زیر می باشد:

  • ۲۶ کیلوکالری انرژی
  • ۴/۰۴ گرم کربوهیدرات
  • ۳/۵۸ گرم پروتئین
  • ۰/۳۳ گرم چربی
  • ۹۱/۱۰ گرم آب
  • ۱/۸۰ گرم فیبر
  • ۰ میلی گرم قند
  • ۰میلی گرم کلسترول

 

قارچ کم چرب و سرشار از پروتئین و فیبر

همان گونه که متوجه شدید در هر وعده ۱۰۰ گرمی از قارچ چیزی بسیار کمتر از ۵۰ کیلوکالری وجود دارد و علاوه بر این دارای میزان ناچیزی چربی و کربوهیدرات می باشد. در عوض میزان پروتئین و فیبر موجود در آن به مراتب بیشتر است. مصرف قارچ در یک وعده غذایی می تواند باعث سیر شدن افراد شود و از چاقی جلوگیری کند زیرا این ماده دارای فیبر زیادی است. ولی با این حال قارچ به دلیل پایین بودن کالری انرژی زیادی وارد بدن نمی کند.

ویتامین ها و مواد معدنی مفید در قارچ

در هر وعده ۱۰۰ گرمی قارچ چیزی در حدود ۵۰۰ میلی گرم پتاسیم وجود دارد که ۱۵ درصد از نیاز روزانه را فراهم می کند. پتاسیم برای بدن مهم است و باعث نگه داشتن قند خون در سطح سلامت می شود. بیشتر افراد بالغ به سختی نیاز روزانه به پتاسیم را تامین می کنند. با اضافه کردن قارچ به وعده غذایی در طول روز می توان سطح پتاسیم در بدن را تقویت کرد.

قارچ منبع خوبی از سلنیوم است که در خیلی از میوه ها و سبزیجات خیلی یافت نمی شود. سلنیوم باعث سم زدایی بدن می شود و به بهبود سیستم ایمنی، کاهش التهاب و حتی مبارزه با سلول های سرطانی کمک می کند.

در قارج ویتامین D هم وجود دارد. بیشتر مواد غذایی این ویتامین را ندارند و برای تامین این ویتامین، می توانید قارچ مصرف کنید. همچنین ویتامین های B و آهنگ هم به میزان خوبی در قارچ وجود دارد. مواد معدنی مفید مانند  فولات، مس، منیزیم، منگنز، مس، روی، فسفر، کلسیم و سدیم در قارچ یافت می شود.



منبع

دیدگاهتان را بنویسید