صفحه اصلی / آشپزی / نکات طلایی آشپزی

نکات طلایی آشپزی

بکارگیری روش‌های صحیح طبخ نقش موثری در ارتقای سلامت ما دارد، یازده روش صحیح پخت غذا در ادامه می‌آید: تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز نمایید. هرچه مواد غذایی به ذرات کوچک تر تقسیم شوند، امکان از دست دادن مواد مغذی بیشتر می شود. هرچه مدت زمان طبخ غذا […]

The post نکات طلایی آشپزی appeared first on آلامتو.


منبع

این مطالب را نیز ببینید!

چگونه ذرت را در فویل بپزیم؟ طرز تهیه ذرت کره ای

چگونه ذرت را در فویل بپزیم؟ طرز تهیه ذرت کره ای

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این دستور پخت ساده و سریع ذرت …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *