صفحه اصلی / عمومی / عسل طبیعی چیست ؟ چه ویژگی هایی دارد؟

عسل طبیعی چیست ؟ چه ویژگی هایی دارد؟

زمانی که انسان ماقبل تاریخ برای دستیابی به ذخایر پرارزش عسل به درون یک درخت حاوی زنبور با شکاف صخره ها و غارها می رفت، او این احساس را داشت که دستیابی به عسل طبیعی ارزش تحمل سختی ها و تحمل سوزش نیش زنبوران را دارد. انسان در طول تاریخ زندگیش به زنبور عسل و فرآورده های آن علاقه مند بوده و عسل طبیعی در طول هزاران سال گذشته، یک کالای تجاری محسوب شده است. به همین دلیل تعاریف و استانداردهای زیادی برای توصیف عسل بیان شده است.

عسل مایعی است شیرین، غلیظ و چسبناک که توسط زنبور عسل از شهد جمع آوری شده از نوش جاهای گیاهان تولید و به عنوان غذا ذخیره می شود.

همان طور که گل ها از لحاظ اندازه، رنگ، شکل و بو با هم تفاوت دارند، شهد آن ها نیز متنوع است. در واقع رنگ و طعم عسل دامنه ای به وسعت عطر و بوی گلها دارد. عسل با داشتن این ویژگی بینظیر طبیعی، از نظر غذایی و تا حدودی دارویی از سایر غذاها متمایز است.

عسل طبیعی، ماده غذایی بسیار غنی و انرژی بخشی است که حدود ۸۰ درصد از قندهای ساده یا مونوساکاریدها ساخته شده و هر ۱۰۰ گرم آن ۳۲۰ کالری ایجاد می کند این مونوساکاریدها به سرعت جذب می شوند و اثر انرژی بخشی خود را آشکار می کنند. گفتنی است، علاوه بر اثر کالری زایی، عسل دارای ویتامین های متعددی از قبیل تیامین، ریبوفلاوین، اسید نیکوتینک، اسید اسکوربیک، پیریدوکسین و ویتامین کا است. خواص عسل، اثر ضد باکتریایی دارد و از زمانهای قدیم انسانها از خاصیت ضد میکروبی عسل سود جسته و آن را در درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار داده.

مصرف عسل طبیعی در عرض چند دقیقه به شخص نیرو میدهد و تحمل بافتی و قدرت ترمیم آن را افزایش میدهد بنابراین ورزشکاران باید عسل مصرف کنند. بنا به تحقیقات به عمل آمده عسل حاوی ۸۰ ماده مفید برای انسان میباشد و لازم به ذکر است که در دنیا هیچ ماده غذایی به اندازه آن نیروی کهربایی ندارد.

عسل طبیعی چه ویژگی هایی دارد؟

طبق تعاریف موجود در کشورهای پیشرفته و کشور ما ایران عسل به شهد گل ها اطلاق می شود که زنبور عسل پس از تغذیه از گیاهان مختلف ساخته باشد. حال اگر زنبوری به جای شهد گل ها از قند سفید یا شکر استفاده نماید فرآورده آن را نمی توان عسل نامید. زنبورداران عسل دارای نیروی ذاتی هستند که گل های مفید را از غیرمفید تشخیص میدهند آنها با علاقه فراوان سراغ تمام گیاهان طبی و گلهای شفابخش میروند و عصاره این گل های قشنگ و مفید را گرفته و به بهترین شکل در اختیار ما قرار می دهند. این عسل کاملا طبیعی و سرشار از مواد غذایی و حیات بخش بوده و می تواند تمام نیازهای غذایی را برطرف کند، زیرا که تمام عناصر و املاح و ویتامین هایی را که گل فراهم می کند و زنبور می پروراند و آن را قابل جذب در خون میسازد را دارا می باشد. از طرفی کیفیت عسل طبیعی ۱۰ برابر بیشتر از عسل مصنوعی است که از دادن آب و شکر به زنبوران بدست می آید. عسل مصنوعی صرفا برای تغذیه زنبوران تا حدی مناسب بوده و برای انسان اهمیت.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره عسل طبیعی و خواص آن میتوانید به فروشگاه اینترنتی عسل طبیعی آهوتا (AHOOTA) مراجه کنید.

این مطالب را نیز ببینید!

سرویس اشتراک ویدیو مکستوپ

سرویس اشتراک ویدیو مکستوپ

امروزه با وجود دوربین بر روی تلفن های همراه لپ تاپ ها و دوربین های …