صفحه اصلی / 😋 آشپزی / طرز تهیه کیک بدون شکر + ۲ دستور تهیه کیک بسیار خوشمزه بدون شکر

طرز تهیه کیک بدون شکر + ۲ دستور تهیه کیک بسیار خوشمزه بدون شکر

طرز تهیه کیک بدون شکر

کیک های رژیمی بدون شکر میان وعده ای خوشمزه و مغذی هستند و اگر می خواهید یک کیک خانگی سالم و خوشمزه را تهیه کنید پس بهتر است تا پایان همراه ما باشید و دو دستور تهیه را بخوانید.

روش اول تهیه کیک بدون شکر با خرما و گردو

مواد لازم 

  • آرد یک لیوان
  • تخم مرغ دو عدد
  • شیر نصف لیوان
  • خرما ۱۴ عدد
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
  • موز بزرگ یک عدد
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • فندق نصف لیوان
  • آبلیمو دو قطره

طرز تهیه

برای تهیه کیک گردو و خرما در ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب گرم شود و سپس هسته های خرماها را بیرون آورید و آنها را درون کاسه مناسب بریزید.

نصف فنجان اب جوش به خرماها اضافه کنید و اجازه دهید تا خرماها اضافه کنید و اجازه دهید تا خرماها به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا نرم شوند سپس آنها را میکس کنید تا به شکل پوره شود.

تخم مرغ ها را بشکنید و شیر را به آنها اضافه کنید سپس شیر و تخم مرغ را کمی هم بزنید و خرماهای خیس خورده را اضافه کنید.

موز را له کنید و به مایه کیک اضافه کنید و سپس دو سوم فندق را پودر کنید و یک سوم دیگر آن را هم به صورت درشت خرد کنید و فندق را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

وانیل، آرد و پودر کاکائو را در ظرفی مناسب با هم ترکیب کنید و مخلوط آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آن را هم بزنید و سپس آبلیمو را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک شما یکدست شود.

در مرحله بعد از طرز تهیه کیک بدون شکر قالب کیک را کمی چرب کنید و کف قالب را آردپاشی کنید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کیک به صورت کامل بپزد و سپس خلال دندان تمیزی را در وسط کیک فرو کنید و اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک به صورت کامل پخته شده است. سپس کیک را پس از خنک شدن در ظرفی مناسب قرار دهید و آن را به کمک روش های تزیین کیک به زیبایی تزیین نمایید.

 

روش دوم تهیه کیک بدون شکر یا عسل

مواد لازم 

  • موز ۳ عدد
  • تخم مرغ دو عدد
  • عسل یک سوم لیوان
  • ماست یونانی نصف لیوان
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • جوش شیرین یک قاشق چایخوری
  • آرد یک و یک دوم لیوان
  • بلوبری یک لیوان

طرز تهیه

برای پخت کیک رژیمی و بدون شکر در ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی گرم شود سپس موزها را پوست بگیرید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید و له کنید سپس تخم مرغ ها را به موز اضافه کنید و هم بزنید.

ماست و عسل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد، جوش شیرین و وانیل را در ظرفی مناسب یا یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط آرد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

بلوبری را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا مایه کیک یکدست شود و سپس قالب کیک را با کمی روغن یا کره چرب کنید و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را به مدت ۵۰ دقیقه دررون فر بگذارید تا کیک پخته شود و پس از مدت زمان ذکر شده کیک را از فر خارج کنید و پس از اینکه کیک خوب خنک شد آن را در ظرفی مناسب قرار دهید و تزیین کنید.

امیدواریم طعم این کیک خوشمزه بدون شکر مورد پسند شما قرار گرفته باشد در ادامه می توانید روش تهیه چند نوع کیک دیگر را هم بخوانید.

کیک داغ بادام و گیلاسکیک شکلاتی فندقیکیک پرتقال با آرد ذرت


منبع

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سوهان کنجدی + آموزش تهیه درست کردن مرحله به مرحله سوهان در خانه

طرز تهیه سوهان کنجدی + آموزش تهیه درست کردن مرحله به مرحله سوهان در خانه

آموزش طرز تهیه سوهان کنجدی خوشمزه در این بخش طرز تهیه سوهان کنجدی خوشمزه را …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *